ETH nousi 4 kuukauden korkealle Bitcoinia vastaan, joka ylitti 1300 dollaria: BTC: n hallitsevuus laski

ETH on saavuttanut 4 kuukauden korkeimman tason BTC: tä vastaan, koska bitcoinin kyvyttömyys jatkaa härkätaistelua vähentää edelleen määräävää markkina-asemaansa.

Bitcoin ei ole onnistunut kaksinkertaistamaan palautumistaan, ja se on pysynyt paikallaan $ 32K: n ja 33K: n välillä viimeisen päivän ajan. ETH: n johtamat suuret ja keskisuuret altcoinit ovat kartoittaneet voittoja BTC: tä vastaan, kun taas Bitcoin-määräävä asema jatkaa negatiivista asemaansa pudoten noin 63 prosenttiin.

BTC epäonnistuu rikkoutumalla yli $ 34K

Sen jälkeen kun bitcoin oli pudonnut alle 29 000 dollariin aiemmin tällä viikolla, varallisuus näytti suuntautuvan nopeaan palautusistuntoon, kuten se on tehnyt aiemmin. Juuri eilen kryptovaluutta sai yli 5000 dollaria arvoonsa.

Tämä johti BTC: n lähestymiseen 34 000 dollariin, josta tuli päivittäinen huippu, ja merkittävä tuki muutti vastustustasoa. Bitcoin ei kuitenkaan hajonnut korkeammalle, ja myöhempi hylkääminen ajoi sen yli 2000 dollarilla alle 31 500 dollariin.

Seuraavien tuntien aikana BTC aloitti toisen jalan, joka nosti sen noin 33 000 dollariin. Kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta ei kuitenkaan voinut rikkoa sen yläpuolella ja käy kauppaa tällä hetkellä juuri tämän tason alapuolella.

Teknisestä näkökulmasta BTC: n on voitettava kriittiset vastuslinjat 34 000 dollaria ja 36 200 dollaria jatkaakseen härkätaistelunsa. Toisaalta tukitasot, jotka ovat 30 760 dollaria, 30 000 dollaria ja 29 630 dollaria, voivat auttaa toisen korjauksen yhteydessä.

ETH voittaa 1300 dollaria: Altcoins nousee ja vähentää BTC: n määräävää asemaa

Suurin osa vaihtoehtoisista kolikoista on hidastunut eilisen merkittävän kaksinumeroisen voiton jälkeen. 24 tunnin mittakaavassa XRP, Bitcoin Cash ja Cardano ovat merkittäviä tappioita. Samaan aikaan Binance Coin, Chainlink, Polkadot ja Litecoin ovat lisänneet noin 1%.

Alkuun altcoineista Ethereum on voittanut eniten päivässä – 4,5%. Tämän seurauksena toiseksi suurin digitaalinen omaisuus on noussut yli 1 300 dollariin muutaman päivän tauon jälkeen tämän tason alapuolella. Dollarin nousun lisäksi ETH on myös noussut BTC: tä vastaan.

ETH / BTC oli uuden kuukauden alussa 8 kuukauden alimmalla tasolla, vaihdellen noin 0,024, mutta viimeisimmän hintatoiminnan jälkeen ETH on nyt 4 kuukauden korkeimmalla tasolla, yli 0,04 BTC / ETH. Muistutuksena on, että kaikkien aikojen korkein ETH / BTC asetettiin tammikuussa 2018, jolloin yksi ETH kävi kauppaa yli 0,14 BTC: llä.

Alemman ja keskikorkin altcoinin vaihtelut ovat lisääntyneet viimeisen 24 tunnin aikana: Qtum on vaikuttavin voitto 25%: n nousulla, jota seuraavat Aave (15%), Arweave (13%), Verge (12%), ja valtameripöytäkirja (10%).

BTC: n kyvyttömyys murtaa yli 34 000 dollaria, vaikka jotkut alttit ovat saaneet vakavan arvon, on vähentänyt bitcoinin määräävää markkina-asemaa 63,3 prosenttiin.